Nabeschouwing Burundi - Algeria (0-4) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 9 januari 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Burundi het dinsdag 9 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Algeria. De wedstrijd wordt gespeeld in Faisal Al-Husseini International Stadium in Al-Ram.

Via de Burundi - Algeria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burundi - Algeria (0-4)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Burundi en Algeria is onder leiding van scheidsrechter Aklesso Gnama geëindigd in een 0-4 overwinning voor Algeria. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Algeria kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Baghdad Bounedjah. Algeria vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Riyad Mahrez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat Islam Slimani namens Algeria het doel wist te vinden in de 87e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Algeria in de 93e minuut, nadat Mohamed Amoura  de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Algeria.

Wedstrijdstatistieken Burundi - Algeria
LIVE Burundi - Algeria 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burundi - Algeria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Algeria Doelpunt Baghdad Bounedjah Algeria 0-1
39' Doelpunt Algeria Doelpunt Riyad Mahrez Algeria 0-2
72' Wissel Algeria Wissel Houssem Aouar voor Ismael Bennacer Algeria
72' Wissel Algeria Wissel Ramiz Zerrouki voor Nabil Bentaleb Algeria
72' Wissel Algeria Wissel Adam Ounas voor Youcef Belaïli Algeria
72' Wissel Algeria Wissel Sofiane Feghouli voor Farès Chaïbi Algeria
72' Wissel Algeria Wissel Islam Slimani voor Baghdad Bounedjah Algeria
77' Wissel Algeria Wissel Mohamed Amoura  voor Riyad Mahrez Algeria
87' Doelpunt Algeria Doelpunt Islam Slimani Algeria 0-3
93' Doelpunt Algeria Doelpunt Mohamed Amoura  Algeria 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Burundi - Algeria
Opstellingen Burundi - Algeria
De opstellingen van Burundi en Algeria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Burundi
Voorbeschouwing Burundi - Algeria

Burundi en Algeria treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aklesso Gnama en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burundi en Algeria in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 16 juni 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.