Nabeschouwing Costa Rica - El Salvador (2-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 03:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Costa Rica het zaterdag 3 februari 2024 om 03:00 uur in eigen huis op tegen El Salvador. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nacional de Costa Rica in San José.

Via de Costa Rica - El Salvador live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Costa Rica - El Salvador (2-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Costa Rica en El Salvador is onder leiding van scheidsrechter Steven Madrigal geëindigd in een 2-0 overwinning voor Costa Rica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Justin Daly Cordero, waarmee Costa Rica met 1-0 de leiding nam. Costa Rica vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Aarón Suárez op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Costa Rica.

LIVE Costa Rica - El Salvador 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Costa Rica - El Salvador teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Costa Rica Doelpunt Justin Daly Cordero met assist van Alejandro Bran Costa Rica 1-0
46' Wissel Costa Rica Wissel Jefferson Brenes voor Jefry Valverde Costa Rica
46' Wissel Costa Rica Wissel Ian Lawrence voor Alejandro Bran Costa Rica
54' Wissel Costa Rica Wissel Luis Flores voor Orlando Galo Calderón Costa Rica
59' Wissel El Salvador Wissel Juan Alfredo Barahona Peña voor El Salvador
59' Wissel El Salvador Wissel Jose Alberto Guevara Somoza voor Tereso Alexi Benítez El Salvador
59' Wissel El Salvador Wissel Andrés Hernández voor Óscar Rodríguez El Salvador
65' Wissel Costa Rica Wissel Joel Campbell voor Justin Daly Cordero Costa Rica
65' Wissel Costa Rica Wissel Aarón Suárez voor Ariel Lassiter Costa Rica
70' Doelpunt Costa Rica Doelpunt Aarón Suárez met assist van Warren Madrigal Costa Rica 2-0
75' Gele kaart El Salvador Gele kaart voor Jonathan Isaac Esquivel Olmedo El Salvador
77' Wissel El Salvador Wissel Adan Alberto Climaco Calderón voor Melvin Cartagena El Salvador
77' Wissel El Salvador Wissel Leonardo Menjívar voor Emerson Mauricio El Salvador
77' Wissel El Salvador Wissel Isaac Portillo voor Melvin Adalberto Cruz Montesino El Salvador
78' Wissel Costa Rica Wissel Aarón Cruz voor Kevin Chamorro Costa Rica
78' Wissel Costa Rica Wissel Yael López voor Haxzel Quirós Costa Rica
78' Wissel Costa Rica Wissel Jeyland Mitchell voor Alexis Gamboa Costa Rica
90' Wissel El Salvador Wissel Steven Antonio Guerra Tejada voor Jonathan Isaac Esquivel Olmedo El Salvador
Video hoogtepunten en samenvatting Costa Rica - El Salvador
Opstellingen Costa Rica - El Salvador
De opstellingen van Costa Rica en El Salvador zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Costa Rica gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en El Salvador zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Costa Rica - El Salvador

Costa Rica en El Salvador treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steven Madrigal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Costa Rica en El Salvador in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 22 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.