Nabeschouwing Cyprus - Letland (1-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Donderdag 21 maart 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Cyprus het donderdag 21 maart 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Letland. De wedstrijd wordt gespeeld in Makareio Stadio in Lefkosía.

Via de Cyprus - Letland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cyprus - Letland (1-1)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Cyprus en Letland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Ioannis Pittas, waarmee Cyprus met 1-0 de leiding nam. Latvia kreeg via Vladislavs Gutkovskis  in de 45e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Lukas Fähndrich de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Andrejs Ciganiks namens Latvia in de 85e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Cyprus - Letland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cyprus - Letland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Cyprus Doelpunt Ioannis Pittas met assist van Loizos Loizou Cyprus 1-0
44' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor Joël Mall Cyprus
45' Penalty gemist Latvia Penalty gemist Vladislavs Gutkovskis  Vladislavs Gutkovskis  Latvia
46' Wissel Latvia Wissel Vitālijs Jagodinskis voor Daniels Balodis Latvia
46' Wissel Latvia Wissel Roberts Savalnieks voor Alvis Jaunzems Latvia
62' Wissel Cyprus Wissel Stavros Gavriel voor Loizos Loizou Cyprus
62' Wissel Cyprus Wissel Hector Kyprianou voor Danilo Spoljaric Cyprus
62' Wissel Cyprus Wissel Ruel Sotiriou voor Ioannis Pittas Cyprus
63' Wissel Latvia Wissel Arturs Zjuzins voor Aleksejs Saveljevs Latvia
70' Wissel Cyprus Wissel Stelios Andreou voor Charalampos Charalampous Cyprus
77' Wissel Latvia Wissel Eduards Daskevics voor Roberts Uldrikis Latvia
78' Wissel Cyprus Wissel Kostas Pileas voor Charalampos Kyriakou Cyprus
78' Wissel Cyprus Wissel Kostakis Artymatas voor Ioannis Kousoulos Cyprus
78' Wissel Latvia Wissel Marko Regza voor Vladislavs Gutkovskis  Latvia
78' Wissel Latvia Wissel Dmitrijs Zelenkovs voor Eduards Emsis Latvia
85' Doelpunt Latvia Doelpunt Andrejs Ciganiks met assist van Marko Regza Latvia 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Cyprus - Letland
Opstellingen Cyprus - Letland
De opstellingen van Cyprus en Letland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cyprus gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Letland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cyprus - Letland

Cyprus en Letland treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lukas Fähndrich en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cyprus en Letland elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.