Nabeschouwing Côte d'Ivoire - Benin (2-2) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zaterdag 23 maart 2024 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Côte d'Ivoire het zaterdag 23 maart 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Benin. De wedstrijd wordt gespeeld in Al Salam Stadium in Cairo.

Via de Côte d'Ivoire - Benin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Côte d'Ivoire - Benin (2-2)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Côte d'Ivoire en Benin geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Junior Olaitan, waarmee Benin met 0-1 de leiding nam. Côte d'Ivoire kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Max Gradel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette Junior Olaitan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Benin de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Oumar Diakité de 2-2 maakte voor Côte d'Ivoire.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Côte d'Ivoire - Benin 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Côte d'Ivoire - Benin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Benin Doelpunt Junior Olaitan Benin 0-1
29' Doelpunt Côte d'Ivoire Doelpunt Max Gradel Côte d'Ivoire 1-1
40' Wissel Côte d'Ivoire Wissel Emmanuel Agbadou voor Willy Boly Côte d'Ivoire
46' Gele kaart Benin Gele kaart voor Mohamed Tijani Benin
51' Doelpunt Benin Doelpunt Junior Olaitan met assist van Dokou Dodo Benin 1-2
63' Wissel Côte d'Ivoire Wissel Oumar Diakité voor Simon Adingra Côte d'Ivoire
63' Wissel Côte d'Ivoire Wissel Guéla Doué voor Jean-Philippe Krasso Côte d'Ivoire
63' Wissel Côte d'Ivoire Wissel Karim Konaté voor Wilfried Singo Côte d'Ivoire
69' Doelpunt Côte d'Ivoire Doelpunt Oumar Diakité met assist van Karim Konaté Côte d'Ivoire 2-2
71' Gele kaart Côte d'Ivoire Gele kaart voor Emmanuel Agbadou Côte d'Ivoire
73' Wissel Benin Wissel Mattéo Ahlinvi voor Junior Olaitan Benin
73' Wissel Benin Wissel Prince Ricardo Dossou voor Andreas Hountondji Benin
73' Wissel Benin Wissel Abdoul Rachid Moumini voor Youssouf Assogba Benin
78' Wissel Côte d'Ivoire Wissel Idrissa Doumbia voor Jean Michaël Seri Côte d'Ivoire
78' Wissel Côte d'Ivoire Wissel Nicolas Pépé voor Max Gradel Côte d'Ivoire
88' Wissel Benin Wissel Mariano Bruguel Ahouangbo voor Dokou Dodo Benin
Video hoogtepunten en samenvatting Côte d'Ivoire - Benin
Opstellingen Côte d'Ivoire - Benin
De opstellingen van Côte d'Ivoire en Benin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Côte d'Ivoire gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Benin zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.