Nabeschouwing Côte d'Ivoire - Uruguay (2-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 20:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Côte d'Ivoire het dinsdag 26 maart 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Uruguay. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Côte d'Ivoire - Uruguay live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Côte d'Ivoire - Uruguay (2-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Côte d'Ivoire en Uruguay is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 2-1 overwinning voor Côte d'Ivoire. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Mathías Olivera zette Côte d'Ivoire op een 1-0 voorsprong in de 9e minuut van de wedstrijd. Uruguay kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Federico Viñas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette G. Doué zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Côte d'Ivoire de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet, waardoor Côte d'Ivoire dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Côte d'Ivoire - Uruguay 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Côte d'Ivoire - Uruguay teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Eigen doelpunt Côte d'Ivoire Eigen doelpunt Mathías Olivera Côte d'Ivoire 1-0
46' Wissel Uruguay Wissel G. de Arrascaeta voor N. de la Cruz Uruguay
46' Wissel Uruguay Wissel Rodrigo Bentancur voor Brian Rodríguez Uruguay
46' Wissel Uruguay Wissel Agustín Canobbio voor Facundo Pellistri Uruguay
63' Wissel Côte d'Ivoire Wissel Simon Adingra voor Nicolas Pépé Côte d'Ivoire
65' Gele kaart Uruguay Gele kaart voor Nahitan Nández Uruguay
65' Gele kaart Côte d'Ivoire Gele kaart voor Jean Michaël Seri Côte d'Ivoire
73' Wissel Côte d'Ivoire Wissel Kader Keita voor Jean Michaël Seri Côte d'Ivoire
73' Wissel Côte d'Ivoire Wissel Karim Konaté voor Jonathan Bamba Côte d'Ivoire
77' Doelpunt Uruguay Doelpunt Federico Viñas met assist van Agustín Canobbio Uruguay 1-1
83' Wissel Côte d'Ivoire Wissel Idrissa Doumbia voor L. Amani Côte d'Ivoire
83' Wissel Côte d'Ivoire Wissel G. Doué voor Oumar Diakité Côte d'Ivoire
84' Doelpunt Côte d'Ivoire Doelpunt G. Doué met assist van Simon Adingra Côte d'Ivoire 2-1
90' Wissel Uruguay Wissel L. Rodríguez voor Nahitan Nández Uruguay
97' Gele kaart Côte d'Ivoire Gele kaart voor Odilon Kossounou Côte d'Ivoire
97' Gele kaart Uruguay Gele kaart voor Manuel Ugarte Uruguay
Video hoogtepunten en samenvatting Côte d'Ivoire - Uruguay
Opstellingen Côte d'Ivoire - Uruguay
Voorbeschouwing Côte d'Ivoire - Uruguay

Côte d'Ivoire en Uruguay treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Côte d'Ivoire en Uruguay elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.