Nabeschouwing Egypt - New Zealand (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 22 maart 2024 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Egypt het vrijdag 22 maart 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen New Zealand. De wedstrijd wordt gespeeld in Cairo International Stadium in Cairo.

Via de Egypt - New Zealand live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Egypt - New Zealand (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Egypt en New Zealand is onder leiding van scheidsrechter Clement Franklin Kpan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Egypt. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 29 minuten. Mostafa Mohamed maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Egypt vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Egypt.

LIVE Egypt - New Zealand 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Egypt - New Zealand teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Emam Ashour Egypt
26' Wissel Egypt Wissel Hamdi Fathi voor Emam Ashour Egypt
29' Penalty Egypt Penalty Mostafa Mohamed Egypt 1-0
49' Gele kaart New Zealand Gele kaart voor Michael Boxall New Zealand
52' Gele kaart Egypt Gele kaart voor Mahmoud Trezeguet Egypt
69' Wissel New Zealand Wissel Benjamin Old voor Max Mata New Zealand
69' Wissel New Zealand Wissel Ben Waine voor Callum McCowatt New Zealand
81' Wissel Egypt Wissel Mohamed El Shami voor Mostafa Mohamed Egypt
81' Wissel Egypt Wissel Mohamed Sherif voor Mahmoud Trezeguet Egypt
81' Wissel Egypt Wissel Akram Tawfik voor Mohamed Magdi Kafsha Egypt
82' Wissel New Zealand Wissel Kosta Barbarouses voor Matthew Garbett New Zealand
82' Wissel New Zealand Wissel Tyler Bindon voor Dane Ingham New Zealand
85' Wissel New Zealand Wissel Elijah Just voor Clayton Lewis New Zealand
89' Gele kaart New Zealand Gele kaart voor Marko Stamenić New Zealand
92' Wissel Egypt Wissel Mostafa Fathi voor Omar Marmoush Egypt
93' Wissel Egypt Wissel Mohamed Shokry voor Mohamed Hamdi Egypt
Video hoogtepunten en samenvatting Egypt - New Zealand
Opstellingen Egypt - New Zealand
De opstellingen van Egypt en New Zealand zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Egypt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en New Zealand zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.