Nabeschouwing Egypt - Tanzania (2-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zondag 7 januari 2024 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Egypt het zondag 7 januari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tanzania. De wedstrijd wordt gespeeld in Cairo International Stadium in Cairo.

Via de Egypt - Tanzania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Egypt - Tanzania (2-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Egypt en Tanzania is onder leiding van scheidsrechter Hashem Al Ibrahim geëindigd in een 2-0 overwinning voor Egypt. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Mahmoud Trezeguet, waarmee Egypt met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Aishi Salum Manula zorgde ervoor dat Egypt op 2-0 kwam te staan in de 73e minuut. Een penalty in de 73e minuut was de ideale kans voor Egypt om te scoren. Mohamed Salah was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Egypt.

LIVE Egypt - Tanzania 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Egypt - Tanzania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Egypt Doelpunt Mahmoud Trezeguet met assist van Mohamed Salah Egypt 1-0
46' Wissel Tanzania Wissel Haji Mnoga voor Himid Mao Mkami Tanzania
46' Wissel Egypt Wissel Hamdi Fathi voor Marwan Ateya Egypt
46' Wissel Egypt Wissel Mohamed Hamdi voor Ahmed Fatouh Egypt
46' Wissel Tanzania Wissel Tarryn Allarakhia voor Simon Msuva Tanzania
46' Wissel Tanzania Wissel Charles MMombwa  voor Ben Starkie Tanzania
46' Wissel Tanzania Wissel Mo Sagaf voor Mudathir Yahya Tanzania
52' Wissel Tanzania Wissel Denis Kibu voor Ally Samatta  Tanzania
61' Wissel Egypt Wissel Omar Marmoush voor Mahmoud Trezeguet Egypt
61' Wissel Egypt Wissel Zizo voor Emam Ashour Egypt
62' Wissel Tanzania Wissel Novatus Miroshi voor Feisal Salum Tanzania
65' Gele kaart Tanzania Gele kaart voor Haji Mnoga Tanzania
73' Eigen doelpunt Egypt Eigen doelpunt Aishi Salum Manula Egypt 2-0
73' Penalty gemist Egypt Penalty gemist Mohamed Salah Mohamed Salah Egypt
77' Wissel Egypt Wissel Kahraba voor Mostafa Mohamed Egypt
78' Wissel Egypt Wissel Ali Gabr voor Omar Kamal Egypt
Video hoogtepunten en samenvatting Egypt - Tanzania
Opstellingen Egypt - Tanzania
De opstellingen van Egypt en Tanzania zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Egypt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Tanzania zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Egypt - Tanzania

Egypt en Tanzania treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hashem Al Ibrahim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Egypt en Tanzania elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.