Nabeschouwing Engeland - Brazil (0-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zaterdag 23 maart 2024 - 20:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Engeland het zaterdag 23 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Brazil. De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium in London.

Via de Engeland - Brazil live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Engeland - Brazil (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Engeland en Brazil is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 0-1 overwinning voor Brazil. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door Endrick, waarmee Brazil met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Brazil dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor Brazil de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Engeland - Brazil 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Engeland - Brazil teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart England Gele kaart voor J. Bellingham England
20' Wissel England Wissel Ezri Konsa voor Kyle Walker England
34' Gele kaart Brazil Gele kaart voor Lucas Paquetá Brazil
67' Wissel England Wissel Jarrod Bowen voor J. Bellingham England
67' Wissel England Wissel Lewis Dunk voor Harry Maguire England
67' Wissel England Wissel Joe Gomez voor Ben Chilwell England
71' Wissel Brazil Wissel Endrick voor Rodrygo Brazil
71' Wissel Brazil Wissel Andreas Pereira voor Lucas Paquetá Brazil
75' Wissel England Wissel Marcus Rashford voor Anthony Gordon England
75' Wissel England Wissel Kobbie Mainoo voor Conor Gallagher England
78' Wissel Brazil Wissel Sávio voor Raphinha Brazil
79' Wissel Brazil Wissel Douglas Luiz voor Bruno Guimarães Brazil
80' Doelpunt Brazil Doelpunt Endrick met assist van Vinicius Junior  Brazil 0-1
89' Wissel Brazil Wissel Bremer voor Wendell Brazil
89' Wissel Brazil Wissel Pablo Maia voor Vinicius Junior  Brazil
Video hoogtepunten en samenvatting Engeland - Brazil
Opstellingen Engeland - Brazil
De opstellingen van Engeland en Brazil zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Engeland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brazil zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.