Nabeschouwing Ghana - Namibia (0-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Maandag 8 januari 2024 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Ghana het maandag 8 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Namibia. De wedstrijd wordt gespeeld in Baba Yara Stadium in Kumasi.

Via de Ghana - Namibia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ghana - Namibia (0-0)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Ghana en Namibia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ghana en Namibia gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Ghana, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Charles Benle Bulu niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Ghana - Namibia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ghana - Namibia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Namibia Gele kaart voor Collin Benjamin Namibia
38' Gele kaart Namibia Gele kaart voor Kennedy Amutenya Namibia
43' Gele kaart Ghana Gele kaart voor Daniel Amartey  Ghana
46' Wissel Ghana Wissel Jonathan Sowah voor Iñaki Williams  Ghana
67' Wissel Ghana Wissel Majeed Ashimeru voor Elisha Owusu Ghana
67' Wissel Namibia Wissel Joslin Kamatuka voor Prins Tjiueza Namibia
67' Wissel Ghana Wissel Lawrence Ati Zigi voor Richard Ofori Ghana
67' Wissel Ghana Wissel Mohammed Salisu voor Daniel Amartey  Ghana
71' Wissel Ghana Wissel André Ayew voor Ransford Königsdörffer  Ghana
71' Wissel Ghana Wissel Osman Bukari voor Joseph Paintsil Ghana
71' Wissel Ghana Wissel Ernest Nuamah voor Jordan Ayew  Ghana
73' Wissel Namibia Wissel Wendell Rudath voor Petrus Shitembi Namibia
73' Wissel Namibia Wissel Ngero Katua voor Ryan Nyambe  Namibia
82' Wissel Namibia Wissel Charles Hambira voor Kennedy Amutenya Namibia
92' Gele kaart Namibia Gele kaart voor Kamaijanda Ndisiro Namibia
92' Gele kaart Ghana Gele kaart voor André Ayew Ghana
92' Wissel Namibia Wissel Ivan Kamberipa voor Deon Hotto Namibia
Video hoogtepunten en samenvatting Ghana - Namibia
Opstellingen Ghana - Namibia

Voorbeschouwing Ghana - Namibia

Ghana en Namibia treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Benle Bulu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ghana en Namibia elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.