Nabeschouwing Guatemala - Venezuela (0-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zondag 24 maart 2024 - 23:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Guatemala het zondag 24 maart 2024 om 23:00 uur in eigen huis op tegen Venezuela.

Via de Guatemala - Venezuela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guatemala - Venezuela (0-0)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Guatemala en Venezuela geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Venezuela, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Venezuela kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Armando Villarreal niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Guatemala - Venezuela 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guatemala - Venezuela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Guatemala Gele kaart voor E. Cardoza Guatemala
32' Gele kaart Venezuela Gele kaart voor T. Rincón Venezuela
46' Gele kaart Guatemala Gele kaart voor Ó. Castellanos Guatemala
46' Wissel Guatemala Wissel Darwin Lom voor Rubio Rubín Guatemala
46' Wissel Venezuela Wissel J. Murillo voor R. Otero Venezuela
46' Wissel Venezuela Wissel C. Cásseres voor T. Rincón Venezuela
46' Wissel Venezuela Wissel S. Rondón voor J. Savarino Venezuela
58' Gele kaart Venezuela Gele kaart voor C. Cásseres Venezuela
61' Wissel Guatemala Wissel Jorge Aparicio voor Ó. Castellanos Guatemala
61' Wissel Guatemala Wissel Carlos Mejía voor Alejandro Galindo Guatemala
72' Wissel Guatemala Wissel José Morales voor J. Ardón Guatemala
73' Wissel Guatemala Wissel Marlon Sequén voor E. Cardoza Guatemala
75' Gele kaart Guatemala Gele kaart voor Jorge Aparicio Guatemala
75' Wissel Venezuela Wissel S. Córdova voor J. Cádiz Venezuela
76' Wissel Venezuela Wissel J. Aramburu voor A. González Venezuela
79' Gele kaart Venezuela Gele kaart voor S. Córdova Venezuela
84' Wissel Venezuela Wissel K. Andrade voor D. Machís Venezuela
91' Wissel Guatemala Wissel P. Altán voor Óscar Santis Guatemala
Video hoogtepunten en samenvatting Guatemala - Venezuela
Opstellingen Guatemala - Venezuela
De opstellingen van Guatemala en Venezuela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Guatemala gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Venezuela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Guatemala - Venezuela

Guatemala en Venezuela treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Armando Villarreal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Guatemala en Venezuela in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 18 juni 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Venezuela. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Venezuela favoriet. 1 keer wist de ploeg van Guatemala te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Guatemala. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.