Nabeschouwing Honduras - IJsland (0-2) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Donderdag 18 januari 2024 - 02:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Honduras het donderdag 18 januari 2024 om 02:00 uur in eigen huis op tegen IJsland.

Via de Honduras - IJsland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honduras - IJsland (0-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Honduras en IJsland is onder leiding van scheidsrechter Natalie Simon geëindigd in een 0-2 overwinning voor IJsland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. Andri Gudjohnsen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Iceland vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Iceland vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Brynjólfur Darri Willumsson op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor IJsland.

LIVE Honduras - IJsland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honduras - IJsland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Honduras Gele kaart voor Edwin Rodríguez Honduras
46' Gele kaart Iceland Gele kaart voor Hlynur Freyr Karlsson Iceland
46' Wissel Iceland Wissel Patrik Gunnarsson voor Hákon Rafn Valdimarsson Iceland
46' Wissel Honduras Wissel Darixon Vuelto voor Alexander López Honduras
46' Wissel Honduras Wissel Luis López voor Marlon Licona Honduras
46' Wissel Iceland Wissel Anton Logi Lúdvíksson voor Eggert Aron Guðmundsson Iceland
46' Wissel Honduras Wissel Yeison Mejía voor José Pinto Honduras
46' Wissel Iceland Wissel Jason Dadi Svanthórsson voor Isak Snær Thorvaldsson Iceland
48' Penalty Iceland Penalty Andri Gudjohnsen Iceland 0-1
58' Doelpunt Iceland Doelpunt Brynjólfur Darri Willumsson met assist van Jason Dadi Svanthórsson Iceland 0-2
60' Gele kaart Honduras Gele kaart voor Douglas Martínez Honduras
64' Wissel Iceland Wissel Logi Hrafn Róbertsson voor Andri Fannar Baldursson Iceland
65' Wissel Honduras Wissel Gerson Aldair Chávez Suazo voor Carlos Pineda Honduras
69' Wissel Iceland Wissel Brynjar Ingi Bjarnason voor Sverrir Ingi Ingason  Iceland
73' Gele kaart Iceland Gele kaart voor Brynjar Ingi Bjarnason Iceland
75' Wissel Honduras Wissel Daniel Carter voor Douglas Martínez Honduras
81' Wissel Iceland Wissel Kristall Máni Ingason voor Andri Gudjohnsen Iceland
84' Wissel Honduras Wissel Carlos Adonys Mejía Estrada voor Jorge Álvarez Honduras
Video hoogtepunten en samenvatting Honduras - IJsland
Opstellingen Honduras - IJsland
De opstellingen van Honduras en IJsland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Honduras gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en IJsland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Honduras - IJsland

Honduras en IJsland treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Natalie Simon en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Honduras en IJsland elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.