Nabeschouwing Hongarije - Turkije (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 22 maart 2024 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Hongarije het vrijdag 22 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Turkije. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Aréna (Budapest) in Budapest.

Via de Hongarije - Turkije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hongarije - Turkije (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Hongarije en Turkije is onder leiding van scheidsrechter Bartosz Frankowski geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hongarije. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. Dominik Szoboszlai  maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hungary vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Hongarije uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Hongarije - Turkije 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hongarije - Turkije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Turkey Wissel Mert Müldür voor Rıdvan Yılmaz Turkey
46' Wissel Hungary Wissel Bendegúz Bolla voor Loïc Nego Hungary
48' Penalty Hungary Penalty Dominik Szoboszlai  Hungary 1-0
57' Gele kaart Turkey Gele kaart voor Samet Akaydin  Turkey
61' Wissel Turkey Wissel Arda Güler  voor Orkun Kökcü Turkey
61' Wissel Hungary Wissel Zsolt Nagy voor Milos Kerkez Hungary
61' Wissel Hungary Wissel Callum Styles voor Ádám Nagy Hungary
61' Wissel Turkey Wissel Yusuf Yazıcı voor Enes Ünal Turkey
67' Wissel Hungary Wissel Márton Dárdai voor Botond Balogh Hungary
76' Wissel Turkey Wissel Can Uzun voor Kenan Yıldız Turkey
76' Wissel Turkey Wissel Barış Alper Yılmaz voor Yunus Akgün Turkey
77' Wissel Turkey Wissel Kerem Aktürkoğlu voor Zeki Çelik Turkey
80' Wissel Hungary Wissel László Kleinheisler voor Roland Sallai  Hungary
80' Wissel Hungary Wissel Martin Ádám voor Barnabás Varga Hungary
86' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Zsolt Nagy Hungary
92' VAR: Afgekeurd doelpunt András Schäfer  Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel András Schäfer  Hungary
96' Gele kaart Hungary Gele kaart voor László Kleinheisler Hungary
Video hoogtepunten en samenvatting Hongarije - Turkije
Opstellingen Hongarije - Turkije
De opstellingen van Hongarije en Turkije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hongarije gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Turkije zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Marco Rossi
Voorbeschouwing Hongarije - Turkije

Hongarije en Turkije treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bartosz Frankowski en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hongarije en Turkije elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.