Nabeschouwing Indonesia - Iran (0-5) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 9 januari 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Indonesia het dinsdag 9 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Iran. De wedstrijd wordt gespeeld in Faisal Al-Husseini International Stadium in Al-Ram.

Via de Indonesia - Iran live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Indonesia - Iran (0-5)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Indonesia en Iran is geëindigd in een 0-5 overwinning voor Iran. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Iran kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Saman Ghoddos. Iran vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Roozbeh Cheshmi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Iran, waarmee Shahriar Moghanlou zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. In de 46e minuut scoorde Iran via Karim Ansarifard, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 46 minuten spelen wist Iran via Omid Ebrahimi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 72e minuut viel het vierde doelpunt voor Iran nadat Mehdi Ghayedi de bal in het doel wist te werken. Het vijfde doelpunt van Iran werd gemaakt in de 88e minuut door Mehdi Ghayedi, waarmee het niveauverschil tussen beide ploegen verder in score werd uitgedrukt.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Iran.

Wedstrijdstatistieken Indonesia - Iran
LIVE Indonesia - Iran 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Indonesia - Iran teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Iran Doelpunt Saman Ghoddos Iran 0-1
24' Doelpunt Iran Doelpunt Roozbeh Cheshmi Iran 0-2
40' Doelpunt Iran Doelpunt Shahriar Moghanlou Iran 0-3
46' Doelpunt Iran Doelpunt Karim Ansarifard met assist van Roozbeh Cheshmi Iran
46' Doelpunt Iran Doelpunt Omid Ebrahimi met assist van Reza Asadi Iran
46' Wissel Iran Wissel Saeid Ezatolahi voor Alireza Jahanbakhsh Iran
46' Wissel Iran Wissel Saman Fallah voor Shahriar Moghanlou Iran
46' Wissel Iran Wissel Mehdi Ghayedi voor Aria Yousefi Iran
46' Wissel Iran Wissel Ali Gholizadeh voor Majid Hosseini Iran
46' Wissel Iran Wissel Hossein Kanaani voor Mehdi Torabi Iran
46' Wissel Iran Wissel Milad Mohammadi voor Shoja Khalilzadeh Iran
46' Wissel Iran Wissel Sadegh Moharrami voor Ehsan Hajsafi   Iran
46' Wissel Iran Wissel Payam Niazmand voor Hossein Hosseini Iran
46' Wissel Iran Wissel Mehdi Taremi voor Saman Ghoddos Iran
63' Wissel Indonesia Wissel Asnawi Mangkualam voor Marselino Ferdinan Indonesia
63' Wissel Indonesia Wissel Saddil Ramdani voor W. Sulaeman Indonesia
65' Gele kaart Indonesia Gele kaart voor Justin Hubner Indonesia
72' Doelpunt Iran Doelpunt Mehdi Ghayedi Iran 0-4
73' Wissel Indonesia Wissel Edo Febriansyah voor Pratama Arhan Indonesia
73' Wissel Indonesia Wissel Ramadhan Sananta voor Rafael Struick Indonesia
73' Wissel Indonesia Wissel Egy Maulana Vikri voor Yakob Sayuri Indonesia
82' Wissel Indonesia Wissel Ricky Kambuaya voor Justin Hubner Indonesia
82' Wissel Indonesia Wissel Marc Klok voor Ivar Jenner Indonesia
88' Doelpunt Iran Doelpunt Mehdi Ghayedi Iran 0-5