Nabeschouwing Italië - Venezuela (2-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Donderdag 21 maart 2024 - 22:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Italië het donderdag 21 maart 2024 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Venezuela.

Via de Italië - Venezuela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Italië - Venezuela (2-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Italië en Venezuela is onder leiding van scheidsrechter Rubiel Vazquez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Italië. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Salomón Rondón van Venezuela via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 40 minuten was het Mateo Retegui die Italy op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Venezuela in de 43e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Darwin Machís.

In de 80e minuut was het Italy dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Mateo Retegui, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rubiel Vazquez, waardoor Italië dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Italië - Venezuela 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Italië - Venezuela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty gemist Venezuela Penalty gemist Salomón Rondón Salomón Rondón Venezuela
40' Doelpunt Italy Doelpunt Mateo Retegui met assist van Andrea Cambiaso Italy 1-0
43' Doelpunt Venezuela Doelpunt Darwin Machís Venezuela 1-1
46' Wissel Italy Wissel Nicolò Barella voor Giacomo Bonaventura Italy
62' Wissel Venezuela Wissel Jhonder Cádiz voor Darwin Machís Venezuela
62' Wissel Venezuela Wissel Daniel Pereira voor Jefferson Savarino Venezuela
65' Wissel Italy Wissel Jorginho voor Manuel Locatelli Italy
65' Wissel Italy Wissel Lorenzo Pellegrini voor Davide Frattesi Italy
65' Wissel Italy Wissel Mattia Zaccagni voor Federico Chiesa Italy
74' Wissel Italy Wissel Nicolò Zaniolo voor Andrea Cambiaso Italy
78' Wissel Venezuela Wissel Edson Castillo voor José Martínez Venezuela
78' Wissel Venezuela Wissel Christian Makoun voor Wilker Ángel Venezuela
80' Doelpunt Italy Doelpunt Mateo Retegui met assist van Jorginho Italy 2-1
86' Wissel Venezuela Wissel Rómulo Otero voor Jon Aramburu Venezuela
86' Wissel Venezuela Wissel Tomás Rincón voor Cristian Sleiker Cásseres Yepes Venezuela
87' Wissel Italy Wissel Giacomo Raspadori voor Mateo Retegui Italy
Video hoogtepunten en samenvatting Italië - Venezuela
Opstellingen Italië - Venezuela
De opstellingen van Italië en Venezuela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Italië - Venezuela

Italië en Venezuela treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rubiel Vazquez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Italië en Venezuela elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.