Nabeschouwing Japan - Jordan (6-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 9 januari 2024 - 12:30 uur



In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Japan het dinsdag 9 januari 2024 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Jordan. De wedstrijd wordt gespeeld in Faisal Al-Husseini International Stadium in Al-Ram.

Via de Japan - Jordan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Japan - Jordan (6-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Japan en Jordan is geëindigd in een 6-1 overwinning voor Japan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Ko Itakura, waarmee Japan met 1-0 de leiding nam. Japan vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Keito Nakamura op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van zorgde ervoor dat Japan in de 29e minuut op 3-0 kwam te staan.

Ook na de derde treffer nam Japan geen gas terug, waardoor in de 43e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Takumi Minamino. De 5-0 voor Japan volgde even later in de 71e minuut nadat Takuma Asano namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 81e minuut was het Daizen Maeda  van Japan wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens Jordan mocht Saleh Rateb in de 87e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 6-1 eindstand in het voordeel van Japan.

Wedstrijdstatistieken Japan - Jordan
Goals
6
1
LIVE Japan - Jordan 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Japan - Jordan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Japan Doelpunt Ko Itakura Japan 1-0
17' Doelpunt Japan Doelpunt Keito Nakamura Japan 2-0
29' Eigen doelpunt Japan Eigen doelpunt Japan 3-0
43' Doelpunt Japan Doelpunt Takumi Minamino Japan 4-0
71' Doelpunt Japan Doelpunt Takuma Asano Japan 5-0
81' Doelpunt Japan Doelpunt Daizen Maeda  Japan 6-0
87' Doelpunt Jordan Doelpunt Saleh Rateb Jordan 6-1
Video hoogtepunten en samenvatting Japan - Jordan
Opstellingen Japan - Jordan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Japan - Jordan

Japan en Jordan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Japan en Jordan elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.

Resultaat Aantal
Winst Japan 0
Winst Jordan 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Japan - Jordan Opstelling Japan Opstelling Jordan Live Japan - Jordan Live Japan - Jordan kijken Japan - Jordan kijken Live Japan - Jordan stream Japan - Jordan Fox Sports Nabeschouwing Japan - Jordan Uitslag Japan - Jordan Statistieken Japan - Jordan Vriendschappelijk internationaal 2024 Japan - Jordan wedden Japan - Jordan gokken Japan - Jordan Unibet