Nabeschouwing Japan - Thailand (5-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Maandag 1 januari 2024 - 06:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Japan het maandag 1 januari 2024 om 06:00 uur in eigen huis op tegen Thailand. De wedstrijd wordt gespeeld in National Olympic Stadium in Tokyo.

Via de Japan - Thailand live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Japan - Thailand (5-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Japan en Thailand is onder leiding van scheidsrechter Woo-Sung Kim geëindigd in een 5-0 overwinning voor Japan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Ao Tanaka, waarmee Japan met 1-0 de leiding nam. Japan vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Keito Nakamura op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Elias Dolah zorgde ervoor dat Japan in de 74e minuut op 3-0 kwam te staan.

Ook na de derde treffer nam Japan geen gas terug, waardoor in de 82e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Takumu Kawamura. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Japan. Deze werd gescoord door Takumi Minamino in de 92e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Woo-Sung Kim bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Japan.

Wedstrijdstatistieken Japan - Thailand
5
0
LIVE Japan - Thailand 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Japan - Thailand teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Thailand Gele kaart voor Weerathep Pomphan  Thailand
46' Wissel Thailand Wissel Theerathon Bunmathan  voor Suphanan Bureerat Thailand
46' Wissel Japan Wissel Ritsu Doan voor Ryotaro Ito Japan
46' Wissel Japan Wissel Keito Nakamura voor Kanji Okunuki Japan
46' Wissel Thailand Wissel Supachok Sarachat voor Bordin Phala Thailand
46' Wissel Thailand Wissel Phitiwat Sukjitthammakul voor Weerathep Pomphan  Thailand
46' Wissel Thailand Wissel Sarach Yooyen voor Picha Autra Thailand
50' Doelpunt Japan Doelpunt Ao Tanaka Japan 1-0
61' Gele kaart Thailand Gele kaart voor Elias Dolah Thailand
68' Wissel Japan Wissel Sota Miura voor Ryoya Morishita Japan
69' Wissel Japan Wissel Takumi Minamino voor Junya Ito Japan
70' Wissel Thailand Wissel Ekanit Panya voor Pathompon Charoenrattanapirom Thailand
72' Doelpunt Japan Doelpunt Keito Nakamura Japan 2-0
74' Eigen doelpunt Japan Eigen doelpunt Elias Dolah Japan 3-0
77' Wissel Thailand Wissel Santiphap Channgom voor Jaroensak Wonggorn Thailand
78' Wissel Japan Wissel Yukinari Sugawara voor Seiya Maikuma Japan
79' Wissel Japan Wissel Takumu Kawamura voor Ao Tanaka Japan
82' Doelpunt Japan Doelpunt Takumu Kawamura Japan 4-0
92' Doelpunt Japan Doelpunt Takumi Minamino Japan 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Japan - Thailand
Opstellingen Japan - Thailand

Voorbeschouwing Japan - Thailand

Japan en Thailand treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Woo-Sung Kim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Japan en Thailand elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.