Nabeschouwing Liechtenstein - Faeröer (0-4) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 22 maart 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Liechtenstein het vrijdag 22 maart 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Faeröer. De wedstrijd wordt gespeeld in Marbella Football Center - Sur 1 in San Pedro de Alcántara.

Via de Liechtenstein - Faeröer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liechtenstein - Faeröer (0-4)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Liechtenstein en Faeröer is onder leiding van scheidsrechter Jason Barcelo geëindigd in een 0-4 overwinning voor Faeröer. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Faroe Islands kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Paetur Petersen. Faroe Islands vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Paetur Petersen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Faroe Islands, waarmee Adrian Justinussen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Faroe Islands in de 92e minuut, nadat Arnbjørn Svensson de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Faeröer.

LIVE Liechtenstein - Faeröer 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liechtenstein - Faeröer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt Paetur Petersen Faroe Islands 0-1
23' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Ferhat Saglam Liechtenstein
46' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt Paetur Petersen met assist van Jóan Símun Edmundsson Faroe Islands 0-2
46' Wissel Faroe Islands Wissel Jann Julian Benjaminsen voor Hanus Sørensen Faroe Islands
46' Wissel Faroe Islands Wissel Klaemint Olsen voor Jóan Símun Edmundsson Faroe Islands
49' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt Adrian Justinussen met assist van Paetur Petersen Faroe Islands 0-3
52' Wissel Liechtenstein Wissel Livio Meier voor Andreas Malin Liechtenstein
52' Wissel Liechtenstein Wissel Andrin Netzer voor Sandro Wolfinger Liechtenstein
59' Wissel Faroe Islands Wissel Daniel Johansen voor Viljormur Davidsen  Faroe Islands
59' Wissel Faroe Islands Wissel Mads Boe Mikkelsen voor René Joensen Faroe Islands
70' Wissel Liechtenstein Wissel Martin Marxer voor Niklas Beck Liechtenstein
70' Wissel Liechtenstein Wissel Liam Kranz voor Ferhat Saglam Liechtenstein
75' Wissel Faroe Islands Wissel Hannes Agnarsson voor Paetur Petersen Faroe Islands
75' Wissel Faroe Islands Wissel Arnbjørn Svensson voor Bartal Wardum Faroe Islands
79' Wissel Liechtenstein Wissel Severin Schlegel voor Simon Lüchinger Liechtenstein
79' Wissel Liechtenstein Wissel Jonas Beck voor Philipp Ospelt Liechtenstein
92' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt Arnbjørn Svensson met assist van Andrias Edmundsson  Faroe Islands 0-4
91' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Andrin Netzer Liechtenstein
Video hoogtepunten en samenvatting Liechtenstein - Faeröer
Opstellingen Liechtenstein - Faeröer
De opstellingen van Liechtenstein en Faeröer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liechtenstein gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Faeröer zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.