Nabeschouwing Macedonië - Moldavië (1-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 22 maart 2024 - 15:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Macedonië het vrijdag 22 maart 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Moldavië.

Via de Macedonië - Moldavië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Macedonië - Moldavië (1-1)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Macedonië en Moldavië geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Bojan Miovski, waarmee North Macedonia met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Moldova het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk Vitalie Damaşcan die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Macedonië - Moldavië 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Macedonië - Moldavië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt North Macedonia Doelpunt Bojan Miovski North Macedonia 1-0
46' Wissel Moldova Wissel Alexei Coselev voor Dorian Răilean Moldova
46' Wissel North Macedonia Wissel Bojan Dimoski voor Ezgjan Alioski  North Macedonia
46' Wissel North Macedonia Wissel Dimitar Mitrovski voor Enis Bardhi  North Macedonia
51' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor Nikola Serafimov North Macedonia
58' Wissel Moldova Wissel Vitalie Damaşcan voor Artur Ioniță Moldova
58' Wissel Moldova Wissel Ion Nicolaescu  voor Nichita Moțpan Moldova
58' Wissel Moldova Wissel Mihail Platica voor Victor Mudrac Moldova
63' Wissel North Macedonia Wissel Agon Elezi voor Milan Ristovski North Macedonia
63' Wissel North Macedonia Wissel Tihomir Kostadinov  voor Darko Churlinov North Macedonia
67' Gele kaart Moldova Gele kaart voor Mihail Platica Moldova
77' Wissel North Macedonia Wissel Redon Kjamili voor Bojan Miovski North Macedonia
80' Wissel Moldova Wissel Mihail Caimacov voor Vadim Rata Moldova
80' Wissel Moldova Wissel Victor Stînă voor Virgiliu Postolachi Moldova
82' Doelpunt Moldova Doelpunt Vitalie Damaşcan met assist van Artur Crăciun Moldova 1-1
86' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor Bojan Dimoski North Macedonia
89' Wissel North Macedonia Wissel Jovan Manev voor Ahmed Iljazovski North Macedonia
Video hoogtepunten en samenvatting Macedonië - Moldavië
Opstellingen Macedonië - Moldavië
De opstellingen van Macedonië en Moldavië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Macedonië gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Moldavië zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Blagoja Milevski
Formatie 3-4-2-1
Coach Sergiu Cleşcenco
Voorbeschouwing Macedonië - Moldavië

Macedonië en Moldavië treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Damian Kos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Macedonië en Moldavië elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.