Nabeschouwing Madagascar - Burundi (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 22 maart 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Madagascar het vrijdag 22 maart 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Burundi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal de Mahamasina in Antananarivo.

Via de Madagascar - Burundi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Madagascar - Burundi (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Madagascar en Burundi is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Madagascar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Rayan Raveloson, waarmee Madagascar met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Madagascar.

Wedstrijdstatistieken Madagascar - Burundi
1
0
LIVE Madagascar - Burundi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Madagascar - Burundi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Madagascar Doelpunt Rayan Raveloson Madagascar 1-0