Nabeschouwing Malawi - Kenya (0-4) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zaterdag 23 maart 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Malawi het zaterdag 23 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kenya.

Via de Malawi - Kenya live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malawi - Kenya (0-4)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Malawi en Kenya is onder leiding van scheidsrechter Brighton Chimene geëindigd in een 0-4 overwinning voor Kenya. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kenya kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Michael Olunga. Een penalty zorgde er later in de 5e minuut voor dat Kenya via Michael Olunga op 0-2 kwam te staan. Een penalty in de 70e minuut was de ideale kans voor Malawi om te scoren. Lloyd Aaron was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 83e minuut volgde een derde treffer van Kenya, waarmee Ayub Masika zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Kenya geen gas terug, waardoor in de 93e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van John Avire.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Kenya.

LIVE Malawi - Kenya 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malawi - Kenya teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Kenya Doelpunt Michael Olunga met assist van Daniel Anyembe Kenya 0-1
5' Penalty Kenya Penalty Michael Olunga Kenya 0-2
12' Wissel Malawi Wissel Lanjesi Nkhoma voor Joseph Balakasi Malawi
27' Gele kaart Kenya Gele kaart voor Chrispine Erambo Kenya
39' Gele kaart Malawi Gele kaart voor Stanley Sanudi  Malawi
46' Wissel Kenya Wissel Kenneth Muguna voor Chrispine Erambo Kenya
60' Wissel Malawi Wissel Henri Kumwenda voor Gabadinho Mhango Malawi
60' Wissel Malawi Wissel Patrick Macheso voor Chawa Malawi
60' Wissel Malawi Wissel Chifundo Mphasi voor Robert Saizi Malawi
63' Wissel Kenya Wissel Amos Nondi voor Daniel Anyembe Kenya
68' Gele kaart Kenya Gele kaart voor Michael Olunga Kenya
70' Gele kaart Kenya Gele kaart voor Omorwa Kenya
70' Penalty gemist Malawi Penalty gemist Lloyd Aaron Malawi
81' Wissel Malawi Wissel John Banda voor Lloyd Aaron Malawi
81' Wissel Malawi Wissel Patrick Mwaungulu voor Chimwemwe Idana Malawi
83' Doelpunt Kenya Doelpunt Ayub Masika Kenya 0-3
85' Wissel Kenya Wissel John Avire voor Ayub Masika Kenya
85' Wissel Kenya Wissel Kaycie Odhiambo voor Anthony Akumu Kenya
93' Doelpunt Kenya Doelpunt John Avire met assist van Rooney Onyango Kenya 0-4
91' Wissel Kenya Wissel Jonah Ayunga voor Michael Olunga Kenya
Video hoogtepunten en samenvatting Malawi - Kenya
Opstellingen Malawi - Kenya
De opstellingen van Malawi en Kenya zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malawi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kenya zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.