Nabeschouwing Malta - Slovenië (2-2) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Donderdag 21 maart 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Malta het donderdag 21 maart 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Slovenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Ta'Qali National Stadium in Ta'Qali.

Via de Malta - Slovenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malta - Slovenië (2-2)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Malta en Slovenië geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Andraz Sporar, waarmee Slovenia met 0-1 de leiding nam. Malta kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Matthew Guillaumier, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette Stephen Pisani zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Malta de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Benjamin Sesko de 2-2 maakte voor Slovenia. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Malta - Slovenië 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malta - Slovenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Slovenia Doelpunt Andraz Sporar Slovenia 0-1
46' Wissel Slovenia Wissel Vid Belec voor Jan Oblak Slovenia
46' Wissel Slovenia Wissel Miha Blazic voor Jaka Bijol Slovenia
46' Wissel Malta Wissel Enrico Pepe voor Steve Borg  Malta
46' Wissel Slovenia Wissel Benjamin Verbic  voor Jan Mlakar Slovenia
51' Gele kaart Malta Gele kaart voor Stephen Pisani Malta
54' Doelpunt Malta Doelpunt Matthew Guillaumier met assist van Joseph Mbong Malta 1-1
58' Doelpunt Malta Doelpunt Stephen Pisani Malta 2-1
62' Wissel Slovenia Wissel Timi Max Elsnik voor Adam Gnezda Cerin Slovenia
66' Gele kaart Malta Gele kaart voor Luke Montebello Malta
67' Wissel Malta Wissel Kemar Reid voor Luke Montebello Malta
74' Gele kaart Malta Gele kaart voor Enrico Pepe Malta
75' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor Jasmin Kurtic Slovenia
75' Gele kaart Malta Gele kaart voor Paul Mbong Malta
76' Wissel Malta Wissel Nicky Muscat voor Stephen Pisani Malta
78' Wissel Slovenia Wissel Jon Gorenc Stankovic voor Jasmin Kurtic Slovenia
81' Doelpunt Slovenia Doelpunt Benjamin Sesko met assist van Tomi Horvat Slovenia 2-2
81' Wissel Malta Wissel Carlo Zammit Lonardelli voor Juan Corbalan Malta
81' Wissel Malta Wissel Nevin Portelli voor Paul Mbong Malta
82' Wissel Slovenia Wissel David Brekalo  voor Vanja Drkusic Slovenia
84' Gele kaart Malta Gele kaart voor Zach Muscat Malta
Video hoogtepunten en samenvatting Malta - Slovenië
Opstellingen Malta - Slovenië
De opstellingen van Malta en Slovenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malta gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Slovenië zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.