Nabeschouwing Morocco - Angola (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 22 maart 2024 - 23:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Morocco het vrijdag 22 maart 2024 om 23:00 uur in eigen huis op tegen Angola. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Mohamed V in Casablanca.

Via de Morocco - Angola live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morocco - Angola (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Morocco en Angola is onder leiding van scheidsrechter Boubou Traore geëindigd in een 1-0 overwinning voor Morocco. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van David Carmo zette Morocco op een 1-0 voorsprong in de 72e minuut van de wedstrijd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Morocco uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Morocco - Angola 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morocco - Angola teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Angola Gele kaart voor David Carmo Angola
44' Gele kaart Angola Gele kaart voor Show Angola
62' Gele kaart Morocco Gele kaart voor Achraf Hakimi Morocco
65' Wissel Morocco Wissel Amir Richardson voor Azzedine Ounahi Morocco
65' Wissel Morocco Wissel Soufiane Rahimi voor Ayoub El Kaabi Morocco
65' Wissel Angola Wissel Megue voor Jérémie Bela Angola
65' Wissel Angola Wissel Elliot Simões voor Maestro Angola
72' Eigen doelpunt Morocco Eigen doelpunt David Carmo Morocco 1-0
74' Wissel Morocco Wissel Youssef En-Nesyri voor Hakim Ziyech Morocco
75' Wissel Morocco Wissel Oussama El Azzouzi voor Sofyan Amrabat  Morocco
77' Wissel Angola Wissel Depú voor Chico Banza Angola
78' Wissel Angola Wissel Jordy Gaspar voor Eddie Angola
85' Wissel Angola Wissel Jonathan Buatu voor Estrela Angola
85' Wissel Angola Wissel Tó Carneiro voor Núrio Fortuna Angola
87' Wissel Morocco Wissel Bilal El Khannouss voor Brahim Díaz Morocco
88' Wissel Morocco Wissel Ilias Akhomach voor Eliesse Ben Seghir Morocco
Video hoogtepunten en samenvatting Morocco - Angola
Opstellingen Morocco - Angola
De opstellingen van Morocco en Angola zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morocco gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Angola zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Morocco - Angola

Morocco en Angola treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Boubou Traore en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Morocco en Angola elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.