Nabeschouwing Morocco - Mauritania (0-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 23:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Morocco het dinsdag 26 maart 2024 om 23:00 uur in eigen huis op tegen Mauritania. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Mohamed V in Casablanca.

Via de Morocco - Mauritania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morocco - Mauritania (0-0)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Morocco en Mauritania geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Morocco dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Morocco, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mohamed Ali Moussa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Morocco - Mauritania 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morocco - Mauritania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Mauritania Gele kaart voor Idrissa Thiam Mauritania
50' Gele kaart Mauritania Gele kaart voor Babacar Niasse Mauritania
64' Wissel Morocco Wissel Azzedine Ounahi voor Amir Richardson Morocco
64' Wissel Morocco Wissel Amine Adli voor E. Ben Seghir Morocco
67' Wissel Mauritania Wissel Papa Ndiaga Yade voor Sidi Bouna Amar Mauritania
74' Wissel Mauritania Wissel El Hassan Houeibib voor Lamine Ba Mauritania
74' Wissel Mauritania Wissel Abdallahi Mahmoud voor O. Ngom Mauritania
76' Wissel Morocco Wissel Ilias Akhomach voor Hakim Ziyech Morocco
76' Wissel Morocco Wissel Youssef En-Nesyri voor S. Rahimi Morocco
81' Wissel Mauritania Wissel Khadim Diaw voor Idrissa Thiam Mauritania
81' Wissel Mauritania Wissel Aboubakar Kamara voor Pape Ibnou Ba Mauritania
82' Gele kaart Mauritania Gele kaart voor Aboubakar Kamara Mauritania
85' Gele kaart Mauritania Gele kaart voor Ibrahima Keita Mauritania
90' Gele kaart Mauritania Gele kaart voor El Hassan Houeibib Mauritania
Video hoogtepunten en samenvatting Morocco - Mauritania
Opstellingen Morocco - Mauritania
De opstellingen van Morocco en Mauritania zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morocco gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mauritania zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.