Nabeschouwing Morocco - Sierra Leone (3-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Donderdag 11 januari 2024 - 16:00 uur



In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Morocco het donderdag 11 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sierra Leone.

Via de Morocco - Sierra Leone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morocco - Sierra Leone (3-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Morocco en Sierra Leone is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Morocco. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Abu Komeh, waarmee Sierra Leone met 0-1 de leiding nam. Morocco kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Youssef En-Nesyri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette Sofiane Boufal zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Morocco de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Morocco vergroot nadat Youssef En-Nesyri de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Morocco.

Wedstrijdstatistieken Morocco - Sierra Leone
Goals
3
1
LIVE Morocco - Sierra Leone 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morocco - Sierra Leone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Sierra Leone Doelpunt Abu Komeh Sierra Leone 0-1
30' Doelpunt Morocco Doelpunt Youssef En-Nesyri Morocco 1-1
35' Doelpunt Morocco Doelpunt Sofiane Boufal Morocco 2-1
55' Doelpunt Morocco Doelpunt Youssef En-Nesyri Morocco 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Morocco - Sierra Leone
Opstellingen Morocco - Sierra Leone

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Morocco - Sierra Leone

Morocco en Sierra Leone treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Morocco en Sierra Leone elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.

Resultaat Aantal
Winst Morocco 0
Winst Sierra Leone 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Morocco - Sierra Leone Opstelling Morocco Opstelling Sierra Leone Live Morocco - Sierra Leone Live Morocco - Sierra Leone kijken Morocco - Sierra Leone kijken Live Morocco - Sierra Leone stream Morocco - Sierra Leone Fox Sports Nabeschouwing Morocco - Sierra Leone Uitslag Morocco - Sierra Leone Statistieken Morocco - Sierra Leone Vriendschappelijk internationaal 2024 Morocco - Sierra Leone wedden Morocco - Sierra Leone gokken Morocco - Sierra Leone Unibet