Nabeschouwing Qatar - Jordan (1-2) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 5 januari 2024 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Qatar het vrijdag 5 januari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Jordan. De wedstrijd wordt gespeeld in Thani Bin Jassim Stadium in Doha.

Via de Qatar - Jordan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qatar - Jordan (1-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Qatar en Jordan is onder leiding van scheidsrechter Ammar Ashkanani geëindigd in een 1-2 overwinning voor Jordan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht Qatar op voorsprong te komen via een doelpunt van Yazan Alarab. Helaas voor Qatar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 11 minuten was het Akram Afif die Jordan op een 1-0 voorsprong zette. Mohammed Waad dacht na 42 minuten te scoren voor Jordan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde Yazan Al Naimat de gelijkmaker voor Jordan in de 51e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 58e minuut werd de stand op 1-2 gezet na een benutte penalty van Jordan speler Ali Olwan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ammar Ashkanani, waardoor Jordan dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Qatar - Jordan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qatar - Jordan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Qatar Doelpunt Yazan Alarab Qatar
11' Doelpunt Jordan Doelpunt Akram Afif Jordan 1-0
42' Penalty Jordan Penalty Mohammed Waad Jordan
46' Wissel Qatar Wissel Jassem Gaber Abdulsallam voor Pedro Miguel Qatar
46' Wissel Qatar Wissel Abdulaziz Hatem voor Homam Ahmed Qatar
46' Wissel Qatar Wissel Boualem Khoukhi voor Lucas Mendes Qatar
46' Wissel Qatar Wissel Ismael Mohammed voor Mustafa Mashaal Qatar
46' Wissel Qatar Wissel Khaled Mohammed voor Hasan Al-Haydos Qatar
46' Wissel Qatar Wissel Bassam Al-Rawi voor Ahmed Fathi Qatar
51' Doelpunt Jordan Doelpunt Yazan Al Naimat met assist van Ehsan Haddad Jordan 1-1
56' Gele kaart Qatar Gele kaart voor Tarek Salman Qatar
58' Penalty Jordan Penalty Ali Olwan Jordan 1-2
59' Wissel Qatar Wissel Ahmed Alaaeldin voor Akram Afif Qatar
59' Wissel Qatar Wissel Ahmed Alganehi voor Almoez Ali Qatar
59' Wissel Qatar Wissel Saoud Mubarak voor Meshaal Barsham Qatar
66' Wissel Qatar Wissel Almahdi Ali voor Mohammed Waad Qatar
66' Wissel Qatar Wissel Sultan Al Braik voor Tarek Salman Qatar
69' Wissel Jordan Wissel Mohammad Ali Hasheesh voor Salem Al Ajalin Jordan
69' Wissel Jordan Wissel Ibrahim Saadeh voor Noor Al-Rawabdeh Jordan
70' Wissel Jordan Wissel Hamza Al Dardour voor Yazan Al Naimat Jordan
70' Wissel Jordan Wissel Anas Al Awadat voor Mahmoud Al Mardi Jordan
70' Wissel Jordan Wissel Rajaee Ayed voor Nizar Mahmoud Al-Rashdan Jordan
77' Wissel Jordan Wissel Saleh Rateb voor Ali Olwan Jordan
78' Wissel Jordan Wissel Yousef Abdul Abu Jalboush voor Musa Al-Taamari Jordan
78' Wissel Jordan Wissel Bara Marie voor Abdallah Nasib Jordan
83' Gele kaart Jordan Gele kaart voor Anas Al Awadat Jordan
83' Gele kaart Jordan Gele kaart voor Anas Al-Awadat Jordan
Video hoogtepunten en samenvatting Qatar - Jordan
Opstellingen Qatar - Jordan

Voorbeschouwing Qatar - Jordan

Qatar en Jordan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ammar Ashkanani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Qatar en Jordan elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.