Nabeschouwing Rusland - Servië (4-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Donderdag 21 maart 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Rusland het donderdag 21 maart 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Servië. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Rusland - Servië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rusland - Servië (4-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Rusland en Servië is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 4-0 overwinning voor Rusland. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. Anton Miranchuk maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Russia vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 21e minuut moest Milan Gajić van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Arda Kardeşler een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Serbia verder met een speler minder. In de 32e werd de voorsprong voor Russia verdubbeld dankzij een doelpunt van Maksim Osipenko.

In de 55e minuut volgde een derde treffer van Russia, waarmee Aleksei Miranchuk zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Russia geen gas terug, waardoor in de 91e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Ivan Sergeev.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Rusland.

LIVE Rusland - Servië 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rusland - Servië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Penalty Russia Penalty Anton Miranchuk Russia 1-0
21' Rode kaart Serbia Rode kaart voor Milan Gajić Serbia
32' Doelpunt Russia Doelpunt Maksim Osipenko met assist van Konstantin Tyukavin Russia 2-0
46' Wissel Serbia Wissel Srđan Mijailović voor Mijat Gacinovic Serbia
46' Wissel Russia Wissel Aleksei Miranchuk voor Ivan Oblyakov Russia
46' Wissel Russia Wissel Yuri Gorshkov voor Sergey Volkov Russia
46' Wissel Serbia Wissel Sergej Milinković-Savić voor Andrija Zivkovic Serbia
46' Wissel Serbia Wissel Aleksandar Mitrovic voor Dusan Tadic  Serbia
55' Doelpunt Russia Doelpunt Aleksei Miranchuk met assist van Yuri Gorshkov Russia 3-0
57' Wissel Serbia Wissel Filip Kostić voor Saša Zdjelar Serbia
57' Wissel Serbia Wissel Erhan Mašović voor Filip Mladenovic Serbia
65' Wissel Russia Wissel Ivan Sergeev voor Konstantin Tyukavin Russia
65' Wissel Russia Wissel Arsen Zakharyan voor Anton Miranchuk Russia
73' Wissel Serbia Wissel Lazar Samardžić voor Luka Jović Serbia
76' Wissel Russia Wissel Anton Zinkovskiy voor Aleksandr Golovin Russia
88' VAR: Afgekeurd doelpunt Arsen Zakharyan Afgekeurd doelpunt Arsen Zakharyan Russia
88' Wissel Russia Wissel Evgeni Morozov voor Maksim Osipenko Russia
89' Maksim Osipenko Russia
91' Doelpunt Russia Doelpunt Ivan Sergeev met assist van Arsen Zakharyan Russia 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Rusland - Servië
Opstellingen Rusland - Servië
De opstellingen van Rusland en Servië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rusland gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Servië zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rusland - Servië

Rusland en Servië treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rusland en Servië in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 5 juni 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.