Nabeschouwing Saudi Arabia - Hong Kong (2-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Woensdag 10 januari 2024 - 16:30 uur



In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Saudi Arabia het woensdag 10 januari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Hong Kong.

Via de Saudi Arabia - Hong Kong live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saudi Arabia - Hong Kong (2-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Saudi Arabia en Hong Kong is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Saudi Arabia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. Abdulrahman Ghareeb maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Saudi Arabia vanaf 11 meter op een 2-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Saudi Arabia opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het Fawaz Al-Sagour die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Saudi Arabia.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Saudi Arabia.

Wedstrijdstatistieken Saudi Arabia - Hong Kong
Goals
2
0
LIVE Saudi Arabia - Hong Kong 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saudi Arabia - Hong Kong teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Penalty Saudi Arabia Penalty Abdulrahman Ghareeb Saudi Arabia 2-0
86' Doelpunt Saudi Arabia Doelpunt Fawaz Al-Sagour Saudi Arabia 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Saudi Arabia - Hong Kong
Opstellingen Saudi Arabia - Hong Kong

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Saudi Arabia - Hong Kong

Saudi Arabia en Hong Kong treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Saudi Arabia en Hong Kong elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.

Resultaat Aantal
Winst Saudi Arabia 0
Winst Hong Kong 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Saudi Arabia - Hong Kong Opstelling Saudi Arabia Opstelling Hong Kong Live Saudi Arabia - Hong Kong Live Saudi Arabia - Hong Kong kijken Saudi Arabia - Hong Kong kijken Live Saudi Arabia - Hong Kong stream Saudi Arabia - Hong Kong Fox Sports Nabeschouwing Saudi Arabia - Hong Kong Uitslag Saudi Arabia - Hong Kong Statistieken Saudi Arabia - Hong Kong Vriendschappelijk internationaal 2024 Saudi Arabia - Hong Kong wedden Saudi Arabia - Hong Kong gokken Saudi Arabia - Hong Kong Unibet