Nabeschouwing Senegal - Niger (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Maandag 8 januari 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Senegal het maandag 8 januari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Niger. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Léopold Sédar Senghor in Dakar.

Via de Senegal - Niger live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Senegal - Niger (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Senegal en Niger is onder leiding van scheidsrechter Ousmane Diakate geëindigd in een 1-0 overwinning voor Senegal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 99e minuut door Formose Mendy, waarmee Senegal met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Senegal dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ousmane Diakate, waardoor Senegal de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Senegal - Niger 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Senegal - Niger teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Niger Wissel Karim Doudou voor Najeeb Yakubu Niger
29' Gele kaart Niger Gele kaart voor Yusif Moussa Niger
46' Wissel Senegal Wissel Cheikhou Kouyaté voor Ismail Jakobs Senegal
46' Wissel Senegal Wissel Niakhate Ndiaye voor Moussa Niakhaté Senegal
46' Wissel Senegal Wissel Abdoulaye Seck voor Kalidou Koulibaly  Senegal
46' Wissel Senegal Wissel Mory Diaw voor Edouard Mendy Senegal
46' Wissel Senegal Wissel Nicolas Jackson voor Habib Diallo Senegal
52' Gele kaart Niger Gele kaart voor Boubacar Djibrill Goumey Niger
60' Wissel Senegal Wissel Pathé Ciss voor Pape Gueye  Senegal
60' Wissel Senegal Wissel Formose Mendy voor Krépin Diatta Senegal
60' Wissel Senegal Wissel Abdallah Sima voor Iliman Ndiaye Senegal
69' Wissel Niger Wissel Kairou Amoustapha voor Youssouf Oumarou Niger
69' Wissel Niger Wissel Salim Abubakar voor Yusif Moussa Niger
81' Gele kaart Senegal Gele kaart voor Pathé Ciss Senegal
92' Wissel Niger Wissel Zakari Junior Lambo voor Abdoul Garba Niger
92' Wissel Niger Wissel Ousmane Oumarou Mansour voor Alhabib Hassane Abdou Niger
92' Wissel Niger Wissel Issah Abdoulaye Salou voor Boubacar Djibrill Goumey Niger
99' Doelpunt Senegal Doelpunt Formose Mendy met assist van Abdoulaye Seck Senegal 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Senegal - Niger
Opstellingen Senegal - Niger
De opstellingen van Senegal en Niger zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Senegal - Niger

Senegal en Niger treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ousmane Diakate en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Senegal en Niger elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.