Nabeschouwing Tanzania - Bulgarije (0-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 22 maart 2024 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Tanzania het vrijdag 22 maart 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bulgarije. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vasil Levski in Karlovo.

Via de Tanzania - Bulgarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tanzania - Bulgarije (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Tanzania en Bulgarije is onder leiding van scheidsrechter Əliyar Ağayev geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bulgarije. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Kiril Despodov, waarmee Bulgaria met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bulgarije uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Tanzania - Bulgarije
LIVE Tanzania - Bulgarije 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tanzania - Bulgarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel Tanzania Wissel Kwesi Kawawa voor Aishi Salum Manula Tanzania
38' Gele kaart Tanzania Gele kaart voor Feisal Salum Tanzania
46' Wissel Bulgaria Wissel Patrick-Gabriel Galchev voor Yoni Stoyanov Bulgaria
46' Wissel Bulgaria Wissel Aleksandar Kolev voor Georgi Rusev Bulgaria
52' Doelpunt Bulgaria Doelpunt Kiril Despodov Bulgaria 0-1
61' Wissel Tanzania Wissel Charles MMombwa voor Haji Mnoga Tanzania
61' Wissel Tanzania Wissel Lusajo Mwaikenda voor Miano van den Bos Tanzania
61' Wissel Tanzania Wissel Clement Mzize voor Denis Kibu Tanzania
61' Wissel Tanzania Wissel Abdul Hamisi Suleiman voor Tarryn Allarakhia Tanzania
74' Wissel Bulgaria Wissel Ilian Iliev voor Ivaylo Chochev Bulgaria
74' Wissel Bulgaria Wissel G. Kostadinov voor Kiril Despodov Bulgaria
75' Wissel Tanzania Wissel Mudathir Yahya voor Himid Mao Mkami Tanzania
83' Wissel Bulgaria Wissel Zhivko Atanasov voor Viktor Popov Bulgaria
87' Wissel Bulgaria Wissel Stanislav Ivanov voor Martin Minchev Bulgaria
Video hoogtepunten en samenvatting Tanzania - Bulgarije
Opstellingen Tanzania - Bulgarije
De opstellingen van Tanzania en Bulgarije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.