Nabeschouwing Tanzania - Mongolia (3-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Maandag 25 maart 2024 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Tanzania het maandag 25 maart 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Mongolia. De wedstrijd wordt gespeeld in Faisal Al-Husseini International Stadium in Al-Ram.

Via de Tanzania - Mongolia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tanzania - Mongolia (3-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Tanzania en Mongolia is onder leiding van scheidsrechter Elçin Məsiyev geëindigd in een 3-0 overwinning voor Tanzania. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Kelvin John, waarmee Tanzania met 1-0 de leiding nam. Tanzania vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sopu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Tanzania, waarmee N. Miroshi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Elçin Məsiyev, waardoor Tanzania dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tanzania - Mongolia 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tanzania - Mongolia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Tanzania Gele kaart voor Haji Mnoga Tanzania
42' Gele kaart Mongolia Gele kaart voor D. Amaraa Mongolia
46' Wissel Tanzania Wissel B. Starkie voor Charles MMombwa Tanzania
46' Wissel Mongolia Wissel Tuguldur Gantogtokh voor Munkh-Erdene Batkhyag Mongolia
46' Wissel Tanzania Wissel A. Mshery voor Kwesi Kawawa Tanzania
46' Wissel Mongolia Wissel M. Oyunbaatar voor Baatartsogt Namsrai Mongolia
46' Wissel Mongolia Wissel U. Purevsuren voor T. Batbayar Mongolia
49' Doelpunt Tanzania Doelpunt Kelvin John met assist van B. Starkie Tanzania 1-0
54' Wissel Mongolia Wissel M. Togoo voor T. Zayat Mongolia
62' Doelpunt Tanzania Doelpunt A. Sopu met assist van Feisal Salum Tanzania 2-0
63' Wissel Mongolia Wissel B. Baljinnyam voor M. Togoo Mongolia
72' Wissel Tanzania Wissel Morice Abraham voor Feisal Salum Tanzania
72' Wissel Tanzania Wissel Zayd Yahya voor Himid Mao Mkami Tanzania
76' Doelpunt Tanzania Doelpunt N. Miroshi met assist van A. Sopu Tanzania 3-0
80' Wissel Tanzania Wissel Twariq Yusuf voor A. Sopu Tanzania
82' Wissel Mongolia Wissel B. Gerelt-Od voor G. Erdenebat Mongolia
92' Gele kaart Tanzania Gele kaart voor K. Juma Tanzania
Video hoogtepunten en samenvatting Tanzania - Mongolia
Opstellingen Tanzania - Mongolia
De opstellingen van Tanzania en Mongolia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tanzania gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Mongolia zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.