Nabeschouwing United States - Slovenië (0-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt United States het zaterdag 20 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Slovenië.

Via de United States - Slovenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing United States - Slovenië (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen United States en Slovenië is onder leiding van scheidsrechter Pierre Luce Lauziere geëindigd in een 0-1 overwinning voor Slovenië. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Nejc Gradišar, waarmee Slovenia met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Slovenië.

LIVE United States - Slovenië 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd United States - Slovenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Slovenia Doelpunt Nejc Gradišar met assist van Danijel Šturm Slovenia 0-1
45' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor Danijel Šturm Slovenia
46' Gele kaart United States Gele kaart voor Brian White United States
46' Wissel Slovenia Wissel Mitja Ilenič voor Jan Repas Slovenia
46' Wissel Slovenia Wissel Luka Vesner Ticic voor Tamar Svetlin Slovenia
61' Wissel United States Wissel Esmir Bajraktarevic voor Bernard Kamungo United States
61' Wissel United States Wissel Jack McGlynn voor Josh Atencio United States
61' Wissel United States Wissel John Tolkin voor Shaq Moore United States
62' Wissel United States Wissel Duncan McGuire voor Brian White United States
65' Wissel Slovenia Wissel Mark Zabukovnik voor Adrian Zeljkovic Slovenia
65' Wissel Slovenia Wissel Andrés Vombergar voor Nejc Gradišar Slovenia
67' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor Mark Zabukovnik Slovenia
67' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor M. Zabukovnik Slovenia
77' Wissel United States Wissel Caleb Wiley voor Diego Luna United States
80' Wissel Slovenia Wissel Matej Poplatnik voor Danijel Šturm Slovenia
88' Wissel Slovenia Wissel Marcel Ratnik voor Srdjan Kuzmic Slovenia
89' Wissel United States Wissel Aziel Jackson voor Timothy Tillman United States
Video hoogtepunten en samenvatting United States - Slovenië
Opstellingen United States - Slovenië
De opstellingen van United States en Slovenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat United States gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Slovenië zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.