Nabeschouwing Zweden - Albanië (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Maandag 25 maart 2024 - 19:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Zweden het maandag 25 maart 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Albanië. De wedstrijd wordt gespeeld in Friends Arena in Solna.

Via de Zweden - Albanië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zweden - Albanië (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Zweden en Albanië is onder leiding van scheidsrechter Marcel Bîrsan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zweden. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door Gustaf Nilsson, waarmee Sweden met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Zweden dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Zweden uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Zweden - Albanië 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zweden - Albanië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart Sweden Gele kaart voor Dejan Kulusevski Sweden
51' Gele kaart Albania Gele kaart voor Mario Mitaj Albania
62' Doelpunt Sweden Doelpunt Gustaf Nilsson met assist van Dejan Kulusevski Sweden 1-0
63' Wissel Sweden Wissel Gabriel Gudmundsson voor Samuel Gustafson Sweden
63' Wissel Sweden Wissel Mattias Svanberg voor Emil Forsberg Sweden
64' Wissel Sweden Wissel Anton Salétros voor Ludwig Augustinsson Sweden
72' Wissel Albania Wissel Keidi Bare voor Qazim Laci Albania
75' Wissel Albania Wissel Elseid Hysaj voor Iván Balliu Albania
77' Wissel Albania Wissel Arbër Hoxha voor Nedim Bajrami Albania
77' Wissel Albania Wissel Sokol Cikalleshi voor Armando Broja Albania
78' Wissel Sweden Wissel Anthony Elanga voor Gustaf Nilsson Sweden
82' Wissel Albania Wissel Arbnor Mucolli voor Jasir Asani Albania
83' Wissel Albania Wissel Ernest Muci voor Ylber Ramadani Albania
86' Gele kaart Albania Gele kaart voor Berat Djimsiti  Albania
86' Wissel Sweden Wissel Linus Wahlqvist voor E. Krafth Sweden
86' Wissel Sweden Wissel Isak Hien voor Carl Starfelt Sweden
Video hoogtepunten en samenvatting Zweden - Albanië
Opstellingen Zweden - Albanië
De opstellingen van Zweden en Albanië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zweden gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Albanië zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Sylvio Mendes Campos Junior
Voorbeschouwing Zweden - Albanië

Zweden en Albanië treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marcel Bîrsan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zweden en Albanië elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.