Nabeschouwing Athletic Club - Barcelona (0-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 20:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Athletic Club het zondag 28 augustus 2016 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Barcelona (0-1)

Het Primera División duel tussen Athletic Club en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Antonio Mateu geëindigd in een 0-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 21e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Rakitić. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Mateu niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Athletic Club - Barcelona 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Umtiti FC Barcelona
21' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt I. Rakitić met assist van A. Turan FC Barcelona
37' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Busquets FC Barcelona
37' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suárez FC Barcelona
46' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Susaeta Athletic Club
56' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Iturraspe Athletic Club
59' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Sergi Roberto FC Barcelona
62' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Eraso Athletic Club
62' Wissel Athletic Club Wissel Mikel Vesga voor Iturraspe Athletic Club
62' Wissel Athletic Club Wissel Raúl García voor Eraso Athletic Club
71' Wissel FC Barcelona Wissel J. Mascherano voor S. Umtiti FC Barcelona
71' Wissel FC Barcelona Wissel André Gomes voor Denis Suárez FC Barcelona
76' Wissel Athletic Club Wissel Muniain voor Susaeta Athletic Club
83' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Beñat Athletic Club
84' Wissel FC Barcelona Wissel Rafinha voor A. Turan FC Barcelona
89' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Balenziaga Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Barcelona
Opstellingen Athletic Club - Barcelona
De opstellingen van Athletic Club en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Barcelona

Athletic Club en Barcelona treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Mateu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Barcelona in de Primera División vond plaats op 17 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 16 keer wist de ploeg van Athletic Club te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Athletic Club. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.