Nabeschouwing Athletic Club - Real Betis (2-1) || Primera División 2016/2017

Donderdag 27 april 2017 - 21:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Athletic Club het donderdag 27 april 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Real Betis (2-1)

Het Primera División duel tussen Athletic Club en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 53e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van Aduriz. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Athletic Club dat via Muniain dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez. Rubén Castro dacht na 63 minuten te scoren voor Real Betis, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Athletic Club - Real Betis 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Susaeta Athletic Club
13' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor D. Brašanac Real Betis
53' Penalty Athletic Club Penalty Aduriz Athletic Club
58' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
58' Wissel Real Betis Wissel Joaquín voor D. Brašanac Real Betis
60' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Muniain met assist van Raúl García Athletic Club
63' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rubén Castro Real Betis
68' Wissel Real Betis Wissel Rubén Pardo voor Petros Real Betis
68' Wissel Real Betis Wissel Álex Alegría voor José Carlos Real Betis
72' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Adán Real Betis
74' Wissel Athletic Club Wissel Iturraspe voor Raúl García Athletic Club
78' Wissel Athletic Club Wissel Iñaki Williams voor Susaeta Athletic Club
88' Wissel Athletic Club Wissel Mikel Rico voor Beñat Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Real Betis
Opstellingen Athletic Club - Real Betis
De opstellingen van Athletic Club en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Betis zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Real Betis

Athletic Club en Real Betis treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Real Betis in de Primera División vond plaats op 11 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.