Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Athletic Club (0-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 11 september 2016 - 20:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo La Coruña het zondag 11 september 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Athletic Club (0-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Athletic Club is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 41e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van Raúl García. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Deportivo La Coruña - Athletic Club 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Raúl García Athletic Club
24' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Borja Valle voor Joselu Deportivo La Coruña
41' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Raúl García met assist van Muniain Athletic Club
55' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Alejandro Arribas voor Sidnei Deportivo La Coruña
67' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor San José Athletic Club
68' Wissel Deportivo La Coruña Wissel M. Moreno voor Carles Gil Deportivo La Coruña
68' Wissel Athletic Club Wissel Iturraspe voor Muniain Athletic Club
70' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor C. Borges Deportivo La Coruña
71' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Beñat Athletic Club
85' Wissel Athletic Club Wissel Sabin voor Iñaki Williams Athletic Club
87' Wissel Athletic Club Wissel Lekue voor Raúl García Athletic Club
90' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Albentosa Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Athletic Club
Opstellingen Deportivo La Coruña - Athletic Club
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Athletic Club

Deportivo La Coruña en Athletic Club treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 2 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Deportivo La Coruña favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Athletic Club slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.