Nabeschouwing Real Betis - Athletic Club (1-0) || Primera División 2016/2017

Zondag 11 december 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Real Betis het zondag 11 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Athletic Club (1-0)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Antonio Mateu geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 18e minuut dacht Real Betis op voorsprong te komen via een doelpunt van Rubén Castro. Helaas voor Real Betis werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Mateu niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Real Betis - Athletic Club 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor A. Laporte Athletic Club
15' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor C. Piccini Real Betis
16' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Rubén Castro Real Betis
18' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rubén Castro met assist van A. Sanabria Real Betis
46' Wissel Athletic Club Wissel Mikel Vesga voor San José Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel Lekue voor A. Laporte Athletic Club
47' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Raúl García Athletic Club
63' Wissel Real Betis Wissel Cejudo voor C. Piccini Real Betis
65' Wissel Real Betis Wissel Bruno González voor G. Pezzella Real Betis
70' Wissel Athletic Club Wissel Asier Villalibre voor Aduriz Athletic Club
71' Wissel Real Betis Wissel J. Martin voor Rubén Castro Real Betis
74' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Cejudo Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Athletic Club
Opstellingen Real Betis - Athletic Club
De opstellingen van Real Betis en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Athletic Club

Real Betis en Athletic Club treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Mateu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 13 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 8 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Real Betis. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.