Nabeschouwing Frosinone - Genoa (1-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 30 september 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Frosinone het zondag 30 september 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Genoa (1-2)

Het Serie A duel tussen Frosinone en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Juan Luca Sacchi geëindigd in een 1-2 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door K. Piątek, waarmee Genoa met 0-1 de leiding nam. Genoa vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Piątek op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Frosinone vervolgens op 1-2. Het was C. Ciano die vanaf 11 meter wist te scoren in de 41e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Luca Sacchi, waardoor Genoa dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Frosinone - Genoa 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor E. Goldaniga Frosinone
33' Doelpunt Genoa Doelpunt K. Piątek met assist van C. Kouamé Genoa 0-1
36' Doelpunt Genoa Doelpunt K. Piątek met assist van C. Kouamé Genoa 0-2
41' Penalty Frosinone Penalty C. Ciano Frosinone 1-2
46' Wissel Frosinone Wissel D. Ciofani voor S. Perica Frosinone
56' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor E. Hallfreðsson Frosinone
61' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor J. Campbell Frosinone
61' Wissel Frosinone Wissel D. Soddimo voor J. Campbell Frosinone
63' Wissel Genoa Wissel E. Zukanović voor D. Lazović Genoa
68' Wissel Genoa Wissel Pedro Pereira voor G. Pandev Genoa
70' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Sandro Genoa
75' Wissel Genoa Wissel L. Mazzitelli voor Sandro Genoa
75' Wissel Frosinone Wissel R. Vloet voor M. Capuano Frosinone
84' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Mazzitelli Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Genoa
Opstellingen Frosinone - Genoa
De opstellingen van Frosinone en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Frosinone - Genoa

Frosinone en Genoa treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Frosinone en Genoa in de Serie A vond plaats op 3 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 1 keer wist de ploeg van Frosinone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Frosinone. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Frosinone 0
Winst Genoa 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 8e plaats.