Nabeschouwing SPAL - Frosinone (0-3) || Serie A 2018/2019

Zondag 28 oktober 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt SPAL het zondag 28 oktober 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Frosinone (0-3)

Het Serie A duel tussen SPAL en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 0-3 overwinning voor Frosinone. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door R. Chibsah, waarmee Frosinone met 0-1 de leiding nam. Frosinone vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Ciano op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Pinamonti van Frosinone die de 0-3 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Chiffi, waardoor Frosinone dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE SPAL - Frosinone 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor R. Maiello Frosinone
27' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Fares SPAL
34' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor R. Chibsah Frosinone
39' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Lazzari SPAL
40' Doelpunt Frosinone Doelpunt R. Chibsah met assist van C. Ciano Frosinone 0-1
46' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor C. Ciano Frosinone
49' Gele kaart SPAL Gele kaart voor P. Schiattarella SPAL
53' Doelpunt Frosinone Doelpunt C. Ciano met assist van J. Campbell Frosinone 0-2
57' Wissel SPAL Wissel Everton Luiz voor M. Valoti SPAL
58' Wissel SPAL Wissel M. Antenucci voor T. Cionek SPAL
61' Wissel Frosinone Wissel M. Gori voor R. Maiello Frosinone
65' Wissel Frosinone Wissel F. Cassata voor C. Ciano Frosinone
77' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor A. Paloschi SPAL
82' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor M. Sportiello Frosinone
86' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor J. Campbell Frosinone
88' Wissel Frosinone Wissel A. Pinamonti voor D. Ciofani Frosinone
89' Doelpunt Frosinone Doelpunt A. Pinamonti met assist van F. Cassata Frosinone 0-3
90' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor A. Pinamonti Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Frosinone
Opstellingen SPAL - Frosinone
De opstellingen van SPAL en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Frosinone

SPAL en Frosinone treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SPAL en Frosinone elkaar treffen in de Serie A.

Winst SPAL 0
Winst Frosinone 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 14e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 19e plaats.