Nabeschouwing Andorra - South Africa (1-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Donderdag 21 maart 2024 - 22:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Andorra het donderdag 21 maart 2024 om 22:00 uur in eigen huis op tegen South Africa. De wedstrijd wordt gespeeld in Al Salam Stadium in Cairo.

Via de Andorra - South Africa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Andorra - South Africa (1-1)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Andorra en South Africa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Andorra kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Cucu. In de 24e minuut was het South Africa dat via Eric de Pablos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nabil Boukhalfa.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-1 overwinning in het voordeel van .

LIVE Andorra - South Africa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Andorra - South Africa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Andorra Doelpunt Cucu Andorra 1-0
24' Doelpunt South Africa Doelpunt Eric de Pablos met assist van Jordi Aláez South Africa
25' Wissel Andorra Wissel E. Mokwana voor T. Monare Andorra 1-1
46' Wissel Andorra Wissel Grant Margeman voor T. Monare Andorra
61' Wissel Andorra Wissel A. Modiba voor T. Mashego Andorra
62' Wissel Andorra Wissel N. Mobbie voor T. Morena Andorra
66' Gele kaart South Africa Gele kaart voor Marc García Jesús Rubio South Africa
66' Wissel Andorra Wissel Alexandre Martínez voor Cucu Andorra
66' Wissel Andorra Wissel Aaron Sánchez voor Marc Pujol Andorra
76' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Christian García Andorra
80' Wissel Andorra Wissel Adrián Gomes voor Joan Cervós Andorra
80' Wissel South Africa Wissel I. Rayners voor Khanyisa Erick Mayo South Africa
80' Wissel Andorra Wissel João Teixeira voor Eric Vales Andorra
88' Gele kaart South Africa Gele kaart voor N. Sibisi South Africa
Video hoogtepunten en samenvatting Andorra - South Africa
Opstellingen Andorra - South Africa
De opstellingen van Andorra en South Africa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Andorra gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en South Africa zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Hugo Broos
Voorbeschouwing Andorra - South Africa

Andorra en South Africa treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nabil Boukhalfa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Andorra en South Africa elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.