Nabeschouwing Montenegro - Macedonië (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Maandag 25 maart 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Montenegro het maandag 25 maart 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Macedonië.

Via de Montenegro - Macedonië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montenegro - Macedonië (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Montenegro en Macedonië is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 1-0 overwinning voor Montenegro. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Stevan Jovetic , waarmee Montenegro met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Montenegro.

LIVE Montenegro - Macedonië 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montenegro - Macedonië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Marko Bakic Montenegro
36' Gele kaart North Macedonia Gele kaart voor Eljif Elmas North Macedonia
36' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Stefan Savic Montenegro
45' Doelpunt Montenegro Doelpunt Stevan Jovetic  met assist van Driton Camaj Montenegro 1-0
46' Wissel North Macedonia Wissel Aleksandar Trajkovski voor Eljif Elmas North Macedonia
51' Wissel North Macedonia Wissel B. Dimoski voor Darko Churlinov North Macedonia
59' Wissel North Macedonia Wissel Milan Ristovski voor Bojan Miovski North Macedonia
59' Wissel North Macedonia Wissel Lirim Qamili voor Jani Atanasov North Macedonia
61' Wissel Montenegro Wissel Nikola Krstovic voor Stefan Mugosa Montenegro
61' Wissel Montenegro Wissel Marko Jankovic voor Stefan Loncar Montenegro
61' Wissel Montenegro Wissel Adam Marusic voor Vladimir Jovovic Montenegro
61' Wissel Montenegro Wissel Marko Vesovic voor Marko Vukcevic Montenegro
68' Wissel Montenegro Wissel Milos Brnovic voor Stevan Jovetic  Montenegro
69' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Nikola Krstovic Montenegro
77' Wissel North Macedonia Wissel Nikola Serafimov voor Gjoko Zajkov North Macedonia
77' Wissel North Macedonia Wissel Dimitar Mitrovski voor Tihomir Kostadinov North Macedonia
83' Wissel Montenegro Wissel Dusan Bakic voor Marko Bakic Montenegro
Video hoogtepunten en samenvatting Montenegro - Macedonië
Opstellingen Montenegro - Macedonië
De opstellingen van Montenegro en Macedonië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montenegro gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Macedonië zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Robert Prosinečki
Coach Blagoja Milevski
Voorbeschouwing Montenegro - Macedonië

Montenegro en Macedonië treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Montenegro en Macedonië elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.