Nabeschouwing Wit-Rusland - Montenegro (0-2) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Donderdag 21 maart 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Wit-Rusland het donderdag 21 maart 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Montenegro. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Wit-Rusland - Montenegro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wit-Rusland - Montenegro (0-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Wit-Rusland en Montenegro is onder leiding van scheidsrechter Kadir Sağlam geëindigd in een 0-2 overwinning voor Montenegro. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Adam Marusic, waarmee Montenegro met 0-1 de leiding nam. Montenegro vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nikola Krstović op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 66e minuut was de ideale kans voor Belarus om te scoren. Demir Skrijelj was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Montenegro.

LIVE Wit-Rusland - Montenegro 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wit-Rusland - Montenegro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Montenegro Doelpunt Adam Marusic met assist van Stevan Jovetic  Montenegro 0-1
45' Doelpunt Montenegro Doelpunt Nikola Krstović met assist van Andrija Vukcevic Montenegro 0-2
46' Wissel Montenegro Wissel Risto Radunovic voor Andrija Vukcevic Montenegro
46' Wissel Belarus Wissel Vladislav Morozov  voor Egor Karpitsky Belarus
63' Wissel Belarus Wissel Maxim Kireev voor Denis Laptev  Belarus
63' Wissel Montenegro Wissel Nikita Korzun  voor Evgeniy Yablonskiy Montenegro
66' Wissel Montenegro Wissel Dušan Bakić voor Nikola Krstović Montenegro
66' Wissel Montenegro Wissel Marko Bakic voor Marko Jankovic Montenegro
66' Wissel Montenegro Wissel Vladimir Jovovic voor Viktor Djukanovic Montenegro
66' Penalty gemist Belarus Penalty gemist Demir Skrijelj Stevan Jovetic  Belarus
74' Wissel Belarus Wissel Maks Ebong  voor Belarus
76' Wissel Montenegro Wissel Valeriy Gromyko  voor Maks Ebong  Montenegro
83' Wissel Belarus Wissel Driton Camaj voor Adam Marusic Belarus
87' Wissel Belarus Wissel Danila Nechaev voor Denis Polyakov  Belarus
87' Wissel Belarus Wissel Gleb Shevchenko voor Sergey Karpovich  Belarus
Video hoogtepunten en samenvatting Wit-Rusland - Montenegro
Opstellingen Wit-Rusland - Montenegro
De opstellingen van Wit-Rusland en Montenegro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wit-Rusland gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Montenegro zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Carlos Alós Ferrer
Coach Robert Prosinečki
Voorbeschouwing Wit-Rusland - Montenegro

Wit-Rusland en Montenegro treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kadir Sağlam en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wit-Rusland en Montenegro elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.