Nabeschouwing Burkina Faso - Libya (1-2) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 22 maart 2024 - 23:00 uur



In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Burkina Faso het vrijdag 22 maart 2024 om 23:00 uur in eigen huis op tegen Libya.

Via de Burkina Faso - Libya live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burkina Faso - Libya (1-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Burkina Faso en Libya is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Libya. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Faisal Al Badri, waarmee Libya met 0-1 de leiding nam. Burkina Faso kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Bouda, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette Omar Al Khoja zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Libya de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Libya dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Burkina Faso - Libya
Goals
1
2
LIVE Burkina Faso - Libya 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burkina Faso - Libya teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt Libya Doelpunt Faisal Al Badri Libya 0-1
37' Doelpunt Burkina Faso Doelpunt O. Bouda Burkina Faso 1-1
52' Doelpunt Libya Doelpunt Omar Al Khoja Libya 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Burkina Faso - Libya
Opstellingen Burkina Faso - Libya

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Burkina Faso - Libya

Burkina Faso en Libya treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Burkina Faso en Libya elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.

Resultaat Aantal
Winst Burkina Faso 0
Winst Libya 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Burkina Faso - Libya Opstelling Burkina Faso Opstelling Libya Live Burkina Faso - Libya Live Burkina Faso - Libya kijken Burkina Faso - Libya kijken Live Burkina Faso - Libya stream Burkina Faso - Libya Fox Sports Nabeschouwing Burkina Faso - Libya Uitslag Burkina Faso - Libya Statistieken Burkina Faso - Libya Vriendschappelijk internationaal 2024 Burkina Faso - Libya wedden Burkina Faso - Libya gokken Burkina Faso - Libya Unibet